top of page

EZPZ

Less mess, more fun!

De collectie van EZPZ groeit snel en kenmerkt zich steeds weer door innovatieve en veilige producten toe te voegen die de kindjes helpen met het behalen van de o zo spannende mijlpalen.

Nieuw zijn de kleuren Indigo en Sienna, beide passend bij het trendy interieur van vandaag de dag.

Binnenkort verkrijgbaar; de Mini Cup met trainingsysteem.  De populaire Mini cup in combinatie met een rietje en deksel om de cup af te sluiten.

Schermafdruk 2020-05-18 12.25.19.png
miniCup.jpg

WAARVOOR STAAT EZPZ

Zelf leren eten en drinken wordt nog leuker met ezpz

EZPZ maakt het eten veilig en leuk voor kleine kinderen. De zuigfunctie / stabiele basis van de producten bevordert veilig en zelfstandig leren eten. Producten zijn gemaakt van 100% gifvrije siliconen. Speelse ontwerpen inspireren positiviteit en dagen uit tot het ontdekken van nieuwe smaken tijdens de maaltijden.

Alle EZPZ producten zijn zorgvuldig ontworpen in samenwerking met een pediatrische voedingsspecialist. De EZPZ producten helpen zuigelingen en peuters om de ontwikkelingsmijlpalen te bereiken.

MINI CUP - MINI CUP & TRAINING SYSTEM  *** NIEUW ***

Zelfstandig leren drinken was nog nooit zo leuk!

Met de EZPZ Mini Cup heeft EZPZ  je een waardige opvolger van de Tiny

cup gevonden. Als het kindje eenmaal de vaardigheid van het drinken uit

de Tiny Cup onder de knie heeft, is hij klaar om meer een groter

hoeveelheid te drinken tijdens de maaltijd.

 

Drinken uit een open beker is belangrijk, omdat het een gezonde mond-

en spraakontwikkeling ondersteunt, helpt bij doorkomende tandjes,

de peuter helpt om goed te leren slikken en kan het tandbederf

verminderen.

 

De beker is zo ontworpen dat je kindje het eenvoudig kan vastpakken

met zijn of haar kleine handjes en dankzij de anti-slip zal de beker niet uit

de handjes glijden. De bovenkant van de beker is smaller dan de

onderkant, hierdoor wordt voorkomen dat er drinken langs de mond loopt.

Daarnaast bevinden zich aan de onderkant van de beker kleine bolletjes

zodat het bekertje stabiel op de ondergrond kan staan.​

De beker gemaakt van siliconen die doorkomende tandjes beschermen tegen stoten en is geschikt voor in de vaatwasser. en magnetron.

Het EZPZ Mini Cup + Straw Training System leert peuters drinken uit een open beker en leert hun veilig omgaan met een rietje. Leren drinken met een rietje is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de lipsluiting en de spraak.

 

Het rietje dient zowel als een trainingsrietje voor beginners als een gevorderd trainingsrietje door deze om te draaien.

 

100% siliconen (vrij van BPA, BPS, PVS, ftalaten en latex) 

Gemaakt om lang mee te gaan (siliconen zullen niet slijten, vervagen of corroderen)

 

Geschikt vanaf 12 maanden.

Inhoud van de beker: 120 ML

miniCup.jpg
DSC_7888.jpg

HAPPY MAT

Voor zelfstandige knoei potjes

Je baby of peuter wordt net iets te actief in de eetstoel en speelt of gooit met alles wat in de buurt staat.

 

Ook z’n kommetje of bordje moet eraan geloven… Ken jij dat ook? 

 

De Happy Mat van EZPZ is alles-in -1: een placemat + bordje met verschillende vakjes is gemaakt van hoogwaardige silicone. Het zuigt zich vast aan de tafel of blad van de kinderstoel.

 

Het bord is super handig. De vakjes in de vorm van een lachend gezichtje zijn handig voor kids die hun eten graag gescheiden houden. Dit maakt elke maaltijd nog net wat leuker! 

De Happy mat mag in de oven en magnetron. Je kunt het eten er dus rechtstreeks in opwarmen. 

 

Geschikt vanaf 6 maanden.

Afmetingen: 25 x 37 cm.

Kul%20colors-111_edited.jpg

HAPPY BOWL

Perfect voor pap en pasta

De EZPZ Happy Bowl is een kom en placemat ineen, waardoor schuiven (en dus knoeien) met eten een stuk lastiger wordt.

Doordat de placemat zich als het ware vastzuigt aan de tafel, blijft alles staan waar het hoort: namelijk op de tafel. Dit werkt alleen bij gladde oppervlakken. 

 

De Happy Bowl bestaat uit één vak, een kom met een inhoud van 300 gr. Deze kom is ideaal voor maaltijden als pasta, soep, pap en ontbijtgranen. De Happy Bowls zijn gemakkelijk in gebruik.

Na het eten spoel je de Happy Bowls eenvoudig af, of stopt ze in de vaatwasser. Doordat de Happy Bowls flexibel zijn, zijn ze gemakkelijk op te bergen.

De EZPZ Happy Bowl maakt eten niet alleen gemakkelijker en leuker, maar ook nog eens veiliger. De Happy Bowls zijn namelijk helemaal gemaakt van veilig siliconen Hierdoor kunnen ze prima mee in zowel vaatwasser, magnetron en oven zonder dat er iets met de Bowls of het eten gebeurt. Verder zijn de Happy Bowls vrij van BPA, PVC, lood en weekmakers.

mini%20mat%20with%20kid%2016_edited.jpg

MINIMAT

Bordje en placemat in één

De EZPZ Minimat is een bordje en placemat ineen, waardoor schuiven (en dus knoeien) met eten een stuk lastiger wordt.

Doordat de placemat zich als het ware vastzuigt aan de tafel, blijft alles staan waar het hoort: namelijk op de tafel. Dit werkt alleen bij gladde oppervlakken. 

 

De Minimat bestaat uit drie vakjes in de vorm van een gezichtje, twee vakjes met een inhoud van 60 gr. en één vak met een inhoud van 120 gr. Deze Minimat is ideaal voor het oefenen van de eerste echte maaltijden en het mee-eten aan tafel.

De Minimat gemakkelijk in gebruik.

Na het eten spoel je de Minimat eenvoudig af, of stopt ze in de vaatwasser. Doordat de Minimat flexibel is, is deze gemakkelijk op te bergen.

De EZPZ Minimat maakt eten niet alleen gemakkelijker en leuker, maar ook nog eens veiliger. De Minimat is namelijk helemaal gemaakt van veilig siliconen Hierdoor kunnen ze prima mee in zowel vaatwasser, magnetron en oven zonder dat er iets met de mat of het eten gebeurt. Verder zijn alle EZPZ producten vrij van BPA, PVC, lood en weekmakers.

 

Mini%20Bowl%20with%20Kid%202_edited.jpg

MINI BOWL

Voor de eerste eenpans hapjes

De handige EZPZ Mini Bowl zuigt zicht vast aan de tafel zodat je kindje zelfstandig kan eten. Dankzij het ontwerp kan het bordje niet omvallen of zelf verplaatst worden.

 

De mini bowl is perfect voor kleine gerechtjes voor je kindje en heeft een inhoud van 240 ml. De mat kan in de magnetron en oven wanneer het eten moet worden opgewarmd. Geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden. 

 

Na het eten kan de mat eenvoudig in de vaatwasser en worden opgeborgen tot de volgende keer. Verder is de mat gemaakt van duurzaam materiaal waardoor je er extra lang plezier van hebt.

 

Past op de meeste kinderstoel trays (niet geschikt voor Stokke Tripp Trapp en Nuna Zaaz)

 

Materiaal: 100% silicone (vrij van BPA, BPS, PVC, latex en ftalaat)

Tiny-Bowl-Suction-2_edited.jpg

TINY BOWL

Past op het blad van elke kinderstoel

De handige EZPZ Tiny Bowl zuigt zicht vast aan de tafel zodat je kindje zelfstandig kan eten. Dankzij het ontwerp kan het bordje niet omvallen of zelf verplaatst worden.

 

De tiny bowl is perfect voor kleine gerechtjes voor je kindje en heeft een inhoud van 150 ml. De mat kan in de magnetron en oven wanneer het eten moet worden opgewarmd. Geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden. 

 

Na het eten kan de mat eenvoudig in de vaatwasser en worden opgeborgen tot de volgende keer. Verder is de mat gemaakt van duurzaam materiaal waardoor je er extra lang plezier van hebt. Materiaal: 100% silicone (vrij van BPA, BPS, PVC, latex en ftalaat)

 

Past op de meeste kinderstoel trays (ook geschikt voor Stokke Tripp Trapp)

D73A1863-Edit.jpg

TINY SPOON - TINY CUP

Veilig zelf oefenen met de tiny serie

Met de EZPZ Tiny Spoon set leert je kindje gemakkelijk zelfstandig eten.

 

Dankzij het ontwerp met anti-slip en korte, dikke handgreep kan je kindje de lepel goed vasthouden met zijn of haar kleine handjes. Daarnaast zorgen de kleine boog en de smalle lepelkom er voor dat je kindje het eten veilig in zijn of haar mond kan doen. Aan het einde van de lepelkom bevinden zich kleine bolletjes die je kindje er bewust van maken dat ze de lepel ver genoeg in de mond hebben. Zo wordt voorkomen dat je kindje moet kokhalzen, zich verslikt of stikt.

Met de EZPZ Tiny Cup  leert je kindje gemakkelijk zelfstandig drinken uit een bekertje!

 

De beker is zo ontworpen dat je kindje het eenvoudig kan vastpakken met zijn of haar kleine handjes en dankzij de anti-slip zal de beker niet uit de handjes glijden. De bovenkant van de beker is smaller dan de onderkant, hierdoor wordt voorkomen dat er drinken langs de mond loopt. Daarnaast bevinden zich aan de onderkant van de beker kleine bolletjes zodat het bekertje stabiel op de ondergrond kan staan.

 

De beker gemaakt van 100 % veilig silicone die doorkomende tandjes beschermen tegen stoten en is geschikt voor in de vaatwasser. en magnetron.

First-Foods-Set-Lifestyle-6_edited.jpg

FIRST FOOD SET

Unieke set voor de allerkleinsten

De meeste ouders introduceren het eerste voedsel bij hun baby op de leeftijd van 4 tot 6 maanden.


Deze ervaring kan leuk zijn, maar ook rommelig, stressvol en overweldigend. Met de First Foods Set biedt ezpz alle ontwikkelingshulpmiddelen die je nodig hebt om de baby klaar te maken voor maaltijdmijlpalen - plus ontspannen en zelfverzekerde ouders!

D73A1105-Edit.jpg

SAMENWERKINGEN

Sesamstraat

LIMITED EDITION De Cookie Monster & Elmo  Mat inspireert positiviteit en avontuurlijk eten tijdens de maaltijd.

Sesamstraat en ezpz delen een gemeenschappelijke missie, namelijk kinderen van alle leeftijden helpen om belangrijke ontwikkelingsmijlpalen te bereiken en zelfstandig, sterker en zelfverzekerder te worden.


Alle kinderen hebben het recht om goed en veilig te leren, spelen en eten. Ontworpen voor baby's en peuters.

Schermafdruk 2020-05-18 14.05.59.png

KIJK EN VERGELIJK...

EZPZ assortiment per leeftijd ingedeeld

Download hier een handig overzicht om de verschillende EZPZ te vergelijken.

bottom of page