top of page

Meer over NYBBLE

Nybble is sinds 2005 exclusief distributeur in de BeneLux voor diverse A merken in de baby-branche.

Al onze merken kenmerken zich door innovatie, veiligheid en design. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd, exclusief voor onze klanten.

Wij zijn continu op zoek naar merken die het leven makkelijker en mooier maken. 

Wij zijn er trots op leverancier te zijn een groot aantal innovatieve oplossingen, en doen er alles aan om een ​​goede service te bieden en tegelijkertijd te luisteren naar wat onze klanten vragen en altijd up to date te blijven.

 

Meer dan 15 jaar geleden hebben we Nybble opgericht in de hoop jonge ouders in contact te brengen met nieuwe innovaties en hoogwaardige kwaliteit producten. Wij kiezen alle merken en producten met de grootste zorg, door merken te selecteren op basis van onze criteria: duurzaamheid, design en kwaliteit.

Nybble zal blijven evolueren met de tijd en kinderen mee en daarom regelmatig aanpassingen doen in ons aanbod.

Wij blijven altijd op zoek naar nieuwe innovatieve merken die het leven van de jonge ouders net weer even wat makkelijker en mooier kunnen maken.

 

Je kunt ons volgen op social media om dagelijks op de hoogte te worden gehouden van onze merken: Instagram (@nybble_bv) en Facebook (NYBBLE-BV).

Voor vragen over ons assortiment of de aanvraag om re-seller te worden van onze merken graag contact opnemen via sales@nybble.nl

BIBS_AW21_PaciBraid_BandanaBib_Lifestyle_11
D73A1863-Edit.jpg
GoBabyGo Bamboo Socks Dark Blue (1).jpg
BIBS_SS21_OverallBib_Lifestyle_50
6149_12-classic-dream-blanket-dahlias.jp
BIBS_AW21_NordicNature_Lifestyle_25
Funkybox.2020.160.jpg
bottom of page