top of page

GRABEASE

Supporting children's independence

GrabeaseHistory.gif

VOOR EN DOOR MOEDERS

Meest verkocht

Dit is je productomschrijving. Plaats hier een omschrijving van het product, inclusief belangrijke functies, prijzen en andere informatie die relevant zou kunnen zijn voor een potentiële koper. Zorg ervoor dat de tekst duidelijk en gemakkelijk leesbaar is. Tip: Voeg een afbeelding van het product toe om je klant een beeld te geven bij wat je aanbiedt.

OEFEN BESTEK SETJE

bevordert het zelfstandig eten

Dit Award winnende bestek van Grabease is één van de veiligste manieren om je kleine spruit te leren eten.

Daarnaast stimuleert het de penseelgreep en verstevigt het de handspiertjes. Door het ergonomische ontwerp zorgt het voor een natuurlijke eetbeweging en door het choke-protection shield kan het bestek niet in de keel schieten.


Geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden!

IMG_20170918_143959_610.jpg
IMG_4573.jpg

DUBBELZIJDIGE TANDENBORTSEL

veilig en dubbelzijdig poetsen

De dubbelzijdige tandenborstel is er voor kinderen van 6 maanden t/m 4 jaar en ontworpen om het poetsen van baby- en peutertanden gemakkelijker te maken voor ouder én kind.


De tandenborstel beschikt over een aantal slimme functies. Zo poets je tegelijkertijd de bovenste en onderste tanden vanwege de dubbelzijdige borstelharen en bereik je de meeste tanden vanwege de taps toelopende borstelkop. Daarnaast is er een ‘choke-beschermer’ toegevoegd, dat voorkomt dat de tandborstel te ver achter in de mond komt.


De tandenborstel wordt geleverd inclusief een fase 1-vingerborstel. Deze vingerborstel is ideaal om te gebruiken bij de allerkleinsten. Een fijn idee dat je kindje met Grabease op een veilige én speelse manier kennis maakt met een tandenborstel!

bottom of page